5 o'clock in the morning

Godmorgon! Ska dra till Vasalopps-jobb snart och servera sportdryck och sånt till de åkande! Få se vad som händer sen, bye!

Kyoto

© Nytagen blid av mig
Hejhej! Nu drar jag snart till Sälen under HELA sportlovet!! Ska packa lite bara, fixa lite hemma och så! Kommer nog blogga nån gång däruppe, det beror på vad som händer, men mycket skidor kommer det bli!
Bye.

Signs of spring

Tja. (Äntligen skriver jag nåt annat än tjo haha! Denna vackra vårdag har jag varit i skolan med tjejerna, allmänt tråkat i skolan. Sista lektionen var idrott, och vi fick dansa bugg. Hemskt men endå kul..Varför kanske ni undrar.. För att ena stunden dansar med nån som är normal och andra stunden står man med något äckel (asså någon som luktar äckligt) som man vill bara springa iväg ifrån. Därför. Men jag överlevde iallafall, och jag tvättade händerna i typ 10 minuter efter dansen.. Man vet liksom aldrig vart dom händerna varit!
Sen drog jag och Saga ner på stan en snabbis och prova lite grejs.. Anyway, nu kaller So-uppgiften, Bye!

Handikappad

Tjo. Idag har jag börjat dagen med att bli handikappad genom att ramla med cykeln på isfan, så min armbåge gör skitont 24/7.. Fast jag orka endå gå på träningen, som var allmänt kul den här gången! Spelade mycket med en tjej som hette Emma, som går i min grupp! Vi hade skitkul på rundbadmintonen och så, och sen drog jag hem o så..
Dagen i skolan har varit seg och kul samtidigt när man har mina girls! Men nu kallar duschen, bye!

Semla

Tjo! Sitter och fixar lite med matteläxan.. Fattar inte hur dom tänker när dom tror att vi har en pyramid hemma eller ett prisma..Suck. Var nyss med Elsa och Hanna på machen på ABB-arena, vi kollade på VSK bandy. Det förlorade med 4-9 så det var en ganska trist match..Fast lite kul hade vi ju! ;)
Imorn blire skola och träning, får se vad som händer därimellan! Bye.

Wanties for spring

Homework

©Me - Supermånen förra året
Sitter hemma och tråkar, ska nog försöka ta mig över läxberget och få saker gjort.. Det är liksom glöm dröm fritid! Idag har jag haft en halvtråkig dag i skolan iallafall, lite kul med girlsen och så.. Efter skolan drog jag hem och tog det allmänt lugnt, hade världens jobbigaste huvudvärk.. Kul.
Mer bloggning blire imorgon, Bye.

Bring the heat back to life

©Me - Sommarblomma

Feather

Gjort en ny bloggdesign nu! Gillade grått för det funkar till allt och så.. Headern har jag fixat själv, och även ritat fjädern själv! Hoppas ni gillar det!
Resten av dagen ska jag iallafall tråka, men jag ska kanske kolla med girlsen om de vill hitta på nåt idag, vi var helt slut igår haha!
Anyway, det var allt. Cya.

Yellow & Blue


Starship

Tjo! Sitter och myser i sängen och lyssnar på Nicki Minaj, hon är fan grym! Ska nog kolla med Saga & Hanna om vi ska hitta på nåt, får se vad som händer senare.... Igår jag var iallafall med Hanna och Saga efter skolan och gick på stan, shoppa lite och käka spicy, gött vare! Anyway, ska nog fixa naglarna o ringa girlsen, hörs sen!

New York.

Tjo. Ska lägga ut lite bilder från NY så ni läsare kan se istället för att jag skriver en text på 10 sidor, så here you go! Förresten, vet inte om jag ska blogga eller inte, känns som att just nu är livet så skönt att jag inte "orkar" blogga. Men jag har tänkt om jag ska "slö-blogga" och inte skriva hela tiden men lite då och då! Men det får vi se! Enjoy.
Central park! :)
Lite blåsigt! ;)
Solnedgång från Rockefeller Center! ♥
Sitter med en random staty..;)
Undar vem som varit här..♥
Från naturhistoriska museet i Ny! Vid dinsaurie-delen!
T-rex!! ;D
Frulle på Starbucks är det bästa som finns! :)
Frihetsgudinnan!! Bild tagen från helikopterturen! :)
Hela Manhattan's centrum från helikopten! Det var verkligen det coolaste jag gjort i mitt liv!
Jelly Belly bönor är de godaste godisarna som finns! Rekommenderas!! ♥
Cupcake från Magnolia Bakery, och det var den godaste cupcaken jag ätit! Men man blev ganska mätt haha.. ♥
Dr.Martens fanns det gott om!! ♥
Det var några få av väldigt många bilder jag har, mer kommer kanske sen!
XOXO
RSS 2.0